Aanvullende informatie:

 

Als manegehouders bundelen we onze krachten om zo met elkaar betere producten te ontwikkelen voor onze leerlingen. Ons doel is om onze leerlingen te leren paardrijden met plezier, door gemotiveerde, enthousiaste instructeurs en te werken met betrouwbare manegepaarden en -pony’s. Hierbij staat het welzijn en de veiligheid altijd voorop.

Lidmaatschap en een lesovereenkomst:
PPP heeft een lidmaatschap met lesovereenkomst ontwikkeld die gesloten wordt tussen de klant en de manege.
Deze lesovereenkomst kan getekend worden bij de eerste les. Na een 3-tal lessen is een lidmaatschap verplicht.
De kosten zijn € 27,50 per kalenderjaar. Deze kunt u contant voldoen/overmaken bij het tekenen van de lesovereenkomst.

Regelmatig zullen er onderlinge wedstrijden worden gereden. Dressuur proeven met bijbehorende theorie die zo belangrijk is voor elke ruiter, de vaardigheidsproeven, springproeven en wat er nog meer ontwikkeld gaat worden. Door het afleggen van deze proeven volgt de leerling een opleidingssysteem.

Lesprogramma en Mogelijkheden:
Er bestaat een mogelijkheid om losse lessen te nemen of gebruik te maken van bijvoorbeeld een wekelijkse 10-rittenkaart, hierbij krijgt u een korting op het lestarief.
Deze   wekelijkse 10-rittenkaart kost € 165,- (jeugd), € 199,50 (volwassenen vanaf 18 jaar) en de kosten dienen voorafgaand aan de eerste les te worden overgemaakt of vooraf contant te worden betaald. Deze kaart is 10 weken geldig.
Een losse groepsles betaalt u contant aan de bar of bij de instructeur; kosten € 22,50 per les.
Een 2-wekelijkse kaart bestaat uit 7 lessen, deze is 14 weken geldig en kost € 155,- (jeugd).

Zowel bij de 2-wekelijkse kaarten en 10 ritten kaarten betekent dit dat men 1x per 2 weken/ 1x per week rijdt op een vaste dag in de groep.

Als je een keer verhinderd bent bestaat de mogelijkheid om dit binnen de looptijd van de kaart eenmalig in te halen, mits er plaats is in een andere groepsles! Bij een 2-wekelijkse kaart bestaan geen inhaalmogelijkheden.

Afmeldingen dienen altijd te gebeuren via de mail: info@paardenponyplezier.nl  Lessen kunnen tot 24 uur voor aanvang van de les worden afgemeld, daarna wordt ten allen tijden het lesgeld doorberekend en vervalt de mogelijkheid tot inhalen.
Bij een correcte afmelding kom je op de inhaallijst, is er binnen de looptijd van je kaart een plekje op een passend paard dan krijg je een mail met een dag en tijdstip, ontvang je geen mail dan is er geen ruimte en vervalt je les. Eenmaal ingeplande inhaallessen kunnen niet nogmaals worden afgemeld/ingehaald. Afgemelde lessen dienen altijd in hetzelfde kalenderjaar te worden ingehaald. Reeds ingeplande losse lessen kunnen niet kosteloos worden geannuleerd. Zonder opzegging wordt een 10-rittenkaart standaard verlengd.

Kaarten kunnen met een opzegtermijn van 1 maand schriftelijk (via email) worden opgezegd, hierbij vervalt de korting van de 10 ritten kaart/ 2-wekelijkse kaart als u hiervan geen volledig gebruik maakt en worden de gebruikte lessen berekend tegen het losse lestarief. Voor nieuwe ruiters bieden wij de mogelijkheid om een 1-malige proefles te volgen, deze kost € 15,- tijdens deze les kunnen we vragen beantwoorden en worden de ruiters wegwijs gemaakt binnen onze manege.

Kabouterles: Dit is een les voor de allerkleinsten en hierbij staat het veilig en vertrouwd leren omgaan met de pony’s centraal. Kosten € 15,- per 45 min. De kabouterlessen zijn t/m 3 keer los te boeken, en de huur van cap en bodyprotector is hierbij inbegrepen. Na de 3 probeerlessen wordt men ingedeeld in een vaste groep op een vast tijdstip op basis van een 10-rittenkaart. Hierna kunnen eventueel privélessen volgen, (leeftijd en niveau afhankelijk), ter voorbereiding op de groepslessen.

Privéles kan voor een half uur of een uur (half uur aan te raden voor de beginners) kosten € 30,-/half uur, € 60,- per uur, deze lessen zijn los per week af te spreken, en worden contant (vooraf overgemaakt) per les voldaan (zie ook website eerste les)

Cap en bodyprotector:
Een goedgekeurde veiligheid cap is verplicht, deze kan hier worden gehuurd voor € 2,-/keer en per 1 april 2017 stellen wij het gebruik van een bodyprotector verplicht t/m een leeftijd van 12 jaar. Ouder dan 12 wordt het ook zeker geadviseerd. Een bodyprotector kan hier ook worden gehuurd voor € 2,-/keer. Let bij aanschaf CAP op: de laatste nieuwe norm: VG-1!

Parkeermogelijkheden:
Komt u met de auto en wilt u graag blijven kijken tijdens de les dan kan u deze parkeren op het erf, voor de poort zijn 2 parkeerplaatsen die worden gebruikt als “kiss en ride” zone, Ingang graag vrijhouden, parkeer niet in de bermen en op gazons dit voor ieders eigen veiligheid.

Paard en Pony plezier behoudt ten allen tijden het recht om tussentijds prijswijzigingen door te voeren.

Als u vragen heeft stel ze gerust. Graag via de mail, info@paardenponyplezier.nl

 

Vriendelijke groeten, Team Paard& Pony Plezier.

 

Instructeurs:            Elsa                                                     Lonneke
                                            
 

Cia en Carmen.                    


Copyright © Paard & Pony Plezier